Jag har minskat ner antalet hästar i min avelsverksamhet och kommer att ha 3-4 fölungar per år. Du hittar info om årets fölungar här.

Blue Eye WR Bear, “Holly”, paintsto f. 2011 *Såld*

Dun tobiano (brunblack skäck), homozygot tobiano, ett blått öga. Mankhöjd 155 cm. En paint i världsklass! Hon är e. den mycket mångsidige och meriterade hingsten QTs Clearcrystal Bear.

Holly är inriden och fick sitt första föl 2015, en tobiano dun kille som redan har tävlingsmeriterats. Holly är homozygot för tobiano, har ett blått öga och ger alltid fläckiga avkommor oavsett om hingsten är enfärgad. Ett mycket trevligt och stabilt sto som har anlag till reining och alla ranchklasser samt halter och pleasure.

Holly fick ett grullo tobiano stoföl tidigt i vintras och är ombetäckt med Hickorys Dual Dream för ett maj 2019-föl. Fölet blir garanterat fläckig och antigen dun eller grullo. Holly är såld med fölet i magen.

Fellas Cindyrella, “Cindy”, quartersto f. 2000 *Såld*

Palomino med bred bläs och 4 höga vita strumpor, väldigt vacker. Mankhöjd 152 cm. Hennes far, Colonels Fella, är välkänd i cutting- och working cowhorsevärlden och en välmeriterad tävlingshäst. Cindy är reiningtränad, tävlad, visad i halter. En skada satt stopp på hennes tävlingskarriär. Stammen lovar utmärkta reining-, cowhorse-, trail- och ranchhästar. Mycket all around med betoning på reined cow.

Cindy fick ett vackert dun hingstföl e. Hickorys Dual Dream 2018 och är betäckt med samma hingst för ett 2019-föl, garanterat i färgen dun eller dunskin. Cindy är såld med fölet i magen. 

JDs Super Chick, “Isa”, quartersto f. 2002 *Såld*

Dunalino (palomino dun). Mankhöjd 152 cm. Hennes far, Jacs Deduction, är välkänd i reiningvärlden och en välmeriterad tävlingshäst och mamma Super Doc Head har vunnit det mesta inom western med Fifi Blomqvist i sadeln. Reiningtränad, tävlad, visad i halter. En skada satt stopp på hennes tävlingskarriär. 91% foundation quarter horse. Stammen lovar utmärkta reining-, cowhorse-, trail- och ranchhästar. Mycket all around med betoning på reining.

Isa fick ett vackert red dun stoföl e. Qalms Sparkling Star den 20 maj, My Chick Isa Cougar, och är betäckt med All Spirit Of Love för ett 2019-föl. Isa är såld med fölet i magen.

Qalms Coco Chanel, “Nelly”, quartersto f. 2012 *Såld*

Svart. Mankhöjd 152 cm. Jag importerade Nellys mamma från Texas 2008 och sålde henne till Danmark, där hon några år senare blev betäckt med en välmeriterad hingst och såldes dräktig till Qalm Quarterhorses där Nelly föddes. Nelly har ett mycket stabilt psyke och är välbyggd och snygg, pappan är meriterad även i halter.

Nelly fick ett jättefint grullo hingstföl e. Hickorys Dual Dream den 23 juni, My Dual Blue Remedy alias “Dustin”. 

Nelly är ombetäckt och dräktig igen med Hickorys Dual Dream för ett 2019-föl. Fölet är sålt i magen tillsammans med Nelly, se www.rialahastgard.se

Kit Cat Catalyst, “Kitcat”, quartersto f. 2003 *Såld*

Mörk buckskin. Mankhöjd 150 cm. Jag har ridit Kit Cat en del när hon var 3-4 år. En mycket talangfull cowhorse som tävlades i Herd Work några gånger av Göran Lindström med lysande resultat.

Fick en skada som krävde lång kovalesens, och hon fick gå som avelssto “ett tag”. Fölen blev så bra så hon fick vara kvar som avelssto. Stammen lovar utmärkta cutting-, reining- och cowhorses. Kitcat fick ett stoföl den 28 april, efter Qalms Sparkling Star. Färgen blev sable cream champagne. Kitcat är betäckt med All Spirit Of Love för ett 2019 föl. Kitcat är såld med fölet i magen.

Solanos Sugar Doll, “Sugardoll”, quartersto f. 1998 *Såld*

Sorrel (mörk fux) med flaxen man, rabicano. Mankhöjd 147 cm. Sugardoll är mycket meriterad i cutting och har tävlats i Sverige (bland annat SM guld i cutting) och på internatiolell nivå. Hon har ett flertal halvsyskon som är meriterade i ko-klasser, bland annat Paul Derrez hingst Smartest Ninna Pep. Nu går hon som avelssto och jag har fått äran att köpa henne från Therese Queckfelt på Okna Ranch. Sugardolls första avkomma efter Smart Little Leo har precis gjort tävlingsdebut. Stammen lovar utmärkta cutting-, reining- och cowhorses.

Sugardoll fick ett gold champagne stoföl den 7e maj e. Qalms Sparkling Star, fölet är inte till salu. Sugardoll är betäckt med All Spirit Of Love för ett 2019 föl. Sugardoll är såld med fölet i magen.