Skräddarsydda repgrimmor i alla tänkbara storlekar.

Jag tillverkar hållbara repgrimmor och skräddarsyr grimman för att passa just DIN häst. Allt jag behöver är några mått på hästens huvud och jag kan garantera en bra passform. Jag knyter grimman med specialknopar vilket gör att grimman inte ändrar form.  

Jag har flera olika reptyper beroende på önskemål om utseendet, styvhet och färg. Repkvaliteten är hållbar och tål maskintvätt, 6 mm i diameter som standard, men jag kan tillverka grimmor av både tunnare och grövre rep.

Standardfärger: svart, vit, röd, blå, grön. Vill du ha någon specialfärg, tex nougat eller brons, mejla mig så kan jag se om det går att få tag på. 

Pris från 100:- och uppåt. Leveranstid ca 1 vecka. Frakt tillkommer.

GRIMSKAFT, LEDREP OCH LONGERLINOR

Jag tillverkar och splitsar rep professionellt enligt dina önskemål. Alla rep har en läderflärp i ena änden. Du kan beställa ditt rep antingen med hake eller utan hake. Vill du ha den utan hake så fästes änden i repgimman med en specialknop. Här nedan exempel på olika längder och tjocklekar, men vill du beställa rep i andra längder eller diametrar så går det naturligtvis bra. Mina rep är väldigt hållbara, med den “rätta” tyngden och känslan, går enkelt att tvätta i maskin. Färger jag har på lager är svart eller vitt. Mörkblått finns att få tag på. Leveranstid ca 1 vecka. Alla priser är inkl moms. Frakt tillkommer. 

  • 4-meters ledrep i 14 mm flätat rep som standard. Pris 400:-
  • 6-meters ledrep i 14 mm flätat rep. Pris 600:- 
  • 6-meters ledrep i 12 mm flätat rep. Pris 450:- 
  • 8-meters longe line i 12 mm flätat rep. Pris 600:-
Westernsporrar 100:-
Showblanket, tjock dubbelvävd, 80% ull, vackra jordfärger. Aldrig använd. 250:-
Svart skänkelbett med ledad 12,5 cm mundel. Dekorativ med silverdetaljer. 200:-
Tränsbett, handgjord i sweet iron, 12,5 cm mundel. Pat Parelli. 150:- inkl curbstrap.
Stångbett med 12,5 cm mundel i sweet iron med kopparrulle, medium port. Skänklarna är rörliga och av aluminium. Låg vikt. 250:-
Westerntyglar 2,60 långa, 1,5 cm breda, från Buckaroo leather. 200:-

Jag har mer begagnad westernutrustning till salu: tyglar, mecate, slobbers, sadelpads och -filtar, sporremmar, bakgjord, boots till häst, träns, bett mm mm. Mer info info@minranch.se